Kedves Hölgyek és Urak!

 

Még elérhető a 2020. évi snacis naptár! (A4-es méretű, álló fali naptár). Reméljük elnyeri majd a tetszéseteket, igyekeztünk jó sok szakállast beletenni az általatok beküldött fotókból.

Mind saját célra, mind ajándéknak kitűnő választás, és egy egész éven át szebbnél-szebb snacikat láthattok benne! És persze jó célt támogattok, hiszen a bejövő összeggel a mentett schnauzereket segítitek!

Asics shoes | Air Jordan 1 Retro High OG University Blue - Gov

 

A naptárhoz - mint eddig is - 2000 Ft adomány fejében lehet hozzájutni. Ennek menete:

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy privát üziben a facebook oldalon keresztül) jelezd felénk hány darab naptárt szeretnél, valamint küld el a postázási címed /aki csomagautomatára kéri, annak kelleni fog a telefonszáma és e-mail címe is/, majd utald el a kívánt számú naptár árának + postaköltség összegének megfelelő adományod az egyesület számlájára.

A naptárakat ajánlott levéllel küldjük, hogy nyomon követhető legyen! (Aki kéri, annak postázzuk sima levélként, de azért nem tudunk felelősséget vállalni, hiszen sokszor még az ajánlottat is keresni kell a postásokon.) Ha esetleg többen laktok egy felé, érdemes összefogni és együtt megrendelni.

SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület
Raiffeisen Bank 12010879-01368645-00100004
Az utalás közleményébe írjátok bele, hogy: "55 adomány"

Naptár 2000 Ft/db
Postaköltsége:
1-2 db 795 Ft (sima levélként 390 Ft)
3-4 db 1590 Ft (sima levélként 1185 Ft)

Egy darab A4-es borítékban maximum 4 db naptárt tudunk küldeni. Mivel a posta módosította a küldemények feladásának szabályait, az ennél nagyobb küldeményeket már csak csomagküldeménynek lehet feladni.

5 db-tól MPL postacsomaggal 1630 Ft
MPL üzleti csomag csomagautomatára küldés esetén (2 kg-ig) 890 Ft

Természetesen lehetőség lesz személyesen is hozzájutni: a tervek szerint december 8-án tartjuk a karácsonyi snacis vásárt (erről lesz majd bővebb infó), ahol a naptárak is beszerezhetőek lesznek sok más termék mellett!

Köszönjük mindenkinek, aki így támogat bennünket!