Kedves Schnauzer-barátok!

Az SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület a bajban lévő szakállasokon segít, mind fajtatiszta schnauzereken, mind snaci keverék kutyákon. De erre nekünk is csak addig van lehetőségünk és kapacitásunk, amíg ennek a költségeit fedezni tudjuk. Évi szinten legalább 100 kutya kerül hozzánk, és saját telephely hiányában nagy részük panzióban kerül elhelyezésre, mely nem kis költséget ró ránk. Ehhez jönnek még az orvosi számlák, oltások, chipek, ivartalanítások, műtétek, kinek mire van szüksége, az ellátás, a fuvarok, és még a kisebb kiadások.

 

Az adó 1 % felajánlásokból befolyó támogatás a legnagyobb segítség ahhoz, hogy működni tudjunk. Kicsi szervezet vagyunk, kevés emberrel, kevés támogatóval, hiszen hazánkban nem annyira elterjedt a schnauzerek tartása.

Mi és Ti, akiknek van, akik ismerjük és szeretjük ezt a fajtát, mi tudunk tenni azért, hogy a kevésbé szerencsés kutyáknak is megadathasson, hogy új életet kezdjenek, hogy valaki őket válassza, családot, otthont adjon nekik.

 

De ez csak a TI segítségetekkel sikerülhet újra és újra! 

2015-ben 205 fő, 2016-ban 299 fő, és 2017. évben 332 fő ajánlotta fel nekünk adója 1 %-át. Nagyon örülünk, hogy évről évre nő ez a létszám, és szeretnénk, ha az idei évben még többen gondolnák úgy, ahogy ők is segítenek nekünk és a snaciknak, minket választanak a sok közhasznú szervezet közül, hiszen ennek köszönhetően van módunk még több kutyán segíteni, gondozásunkba venni, új életet biztosítani a számukra.

Ez persze csak a TI segítségetekkel sikerülhet, és reméljük számíthatunk rátok! Kérjük segítsetek a bevallási időszak alatt a plakátok osztásával, hogy minél több ember értesüljön róla, minél több emberhez eljusson az egyesület híre! Szóljatok a családtagoknak, rokonoknak, barátoknak, munkatársaknak, ha van könyvelő ismerősötök, ők is sokat segíthetnek, hiszen sokan nem ajánlják fel egyáltalán vagy nem tudják kinek ajánlják az 1 %-ukat.

Ha van rá lehetőségetek, ismeretségetek, állatorvosi rendelőben, kutyakozmetikusnál, állatfelszerelési üzletben kihelyezni esetleg plakátot, szórólapot, az is nagy segítség lenne.

Köszönjük!

latest Running Sneakers | Men's Sneakers