Back to Top
Adószám: 18298132-1-14
headerfacebook headergoogleplus

Gazdis már

Rió

Nagyvenyimről fogadták örökbe

 

Rió 2 év körüli, kis-közepes termetű, kb. 12 kg-os kan snaci mix. Oltva, chipezve, ivartalanítva, negatív szívféreg teszttel keresi új otthonát.

Kedves, barátságos természetű, mindenkivel jól kijön. Jól kezelhető, rendkívül simulékony kutya. Játékos, szobatiszta, pórázon szépen közlekedik, az autót és a tömegközlekedést is jól bírta.

Mivel hónapokat az utcán töltött, van még mit tanulnia az új gazdi mellett. A lakáshoz könnyen alkalmazkodott, élvezi a kényelmet. Egyenlőre szobakennelhez van szoktatva, amikor egyedül van hagyva. De ez cseppet sem okoz neki problémát.

Másik kutya, vagy gyerek mellé is jó választás lehet, de aktív gazdit keresünk neki, aki elég időt és energiát tud rá szánni, sokat foglalkozik vele, és akár egy kutyaiskolába is eljárnak együtt.

Rió Budapest IX. kerületében van ideiglenes befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Hanna

Dunaújvárosból fogadták örökbe

Hanna 8 éves só-bors szuka törpe schnauzer, aki társával együtt került gondozásunkba. Oltva, chipezve, ivartalanítva lett. Több vizsgálaton is átesett, mivel elég nagy hassal érkezett. Az ivartalanítás és a vitaminok, gyógyszerek segítettek elég sokat, a hasa nagy mértékben lement, de cushing-kór gyanús, így az új gazdival közösen még további vizsgálatok szükségesek.

Hanna egy jó természetű, kedves, bújós, szeretetre éhes kutyalány :)

Molly

Egy salgótarjáni család fogadta örökbe

Molly kb. 33 cm és 5 kg-os, apró termetű, 10 év körüli törpe lány. Oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új otthonát.

Mindenkivel kedves, jó természetű, jól kijön más kutyákkal, és a cicákat sem bántja. Nagyobb kutyával is össze lehet szoktatni, de picike termete miatt azért figyelni kell rá :)

 

Molly szobatiszta, pórázon egyre ügyesebben közlekedik, és kezdi megszokni a nagyvárosi zajokat is. Sétáknál hajlamos elbóklászni, erre is figyelni kell.

Igazi kanapékutya, így egy kényelmes kanapéval rendelkező gazdit keresünk neki! :D

Lakásba vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kinti tartásra nem adjuk!

Jelenleg Budapest IX. kerületében ideiglenes befogadónál van elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

 

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Ánizs

Egy korábbi védencünk mellé fogadták örökbe

Ánizs 8-9 hónap körüli törpe schnauzer mix kislány. Oltási programját megkezdtük, chipezve, ivartalanítva van. Szobatisztaságot tanulja, pórázon egyre ügyesebben közlekedik, de még megretten sokszor a nagyváros zajaitól. Sok foglalkozást igényel, hogy bepótolja lemaradását, mivel eddig senki nem foglalkozott vele. Más kutyákkal nagyon jól kijön

Kormi (Moritz)

Egy kajászói család fogadta örökbe

Kormi 8-9 hónap körüli oltott, chipezett, ivartalanított kan snaci mix, akit gyepmesteri telepről altatás elől mentettünk. Loboncos bundája alatt egy igazán szép, jó kiállású kutyát találtunk :) 

Kedves, jó természetű, nagy mozgásigényű kutya. Befogadójával kutyaiskolába járt, hogy megtanulja, amire eddig senki nem tanította meg. Itt keltette fel érdeklődését egy családnak, akik meglévő kutyájuk mellé örökbe id fogadták.

Zénó - Van gazdijelölt!

Zénó 5 hónap körüli kan törpe snaci mix kiskutya, aki új, végleges otthonát keresi, immár egy életre!

Oltási programját megkezdtük, parazitamentesítve, chipezve, féreghajtva van. A további oltások beadatása az új gazdi feladata. Zénó 6 hónapon belüli ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Az ivartalanítás elvégeztetését ellenőrizzük!

Olyan gazdit keresünk neki, aki tisztában van egy kölyök kutya igényeivel, esetleges károkozásával, elég időt és energiát tud fordítani a nevelésére, tanítására, játékra, sétákra, és tudja vállalni a felmerülő költségeket.

Zénó, amilyen kicsi, olyan aktív. Hatalmas mozgás- és játékigénye van, folyamatos foglalkozást, lefárasztást igényel. Olyan otthont keresünk neki, ahol legalább egy kisebb méretű aktív kutyatársa lesz. Lakásba vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kinti tartásra nem adjuk! Szobatisztaságot tanulja, bújós természetű, korán kelős :) Más kutyákkal jól kijön, cicákkal összeszoktatható.

Kisgyerek mellé nem való, a kiabálásoktól fél, és ilyenkor a gazditól is hajlamos elszaladni még. Szívesen megeszik mindent, nem válogatós.

 

Jelenleg Szarvason van ideiglenes befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található. 

Mint minden kutyánknál, Zénó számára is a LEGIDEÁLISABB gazdit keressük, őt választjuk kis a jelentkezők közül, és vele vesszük fel a kapcsolatot.

 

Page 1 of 38