Keszthelyről fogadják örökbe 

Happy 6 éves kan közép schnauzer mix kutya, aki oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új gazdáját az SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület gondozásában. Negatív bőr-és szívféregteszt eredménnyel rendelkezik.

Kimondottam emberközpontú, nagyon ragaszkodó kutya. Ha tehetné folyton a gazda mellett lenne, szorosan mellette, szinte egyben vele. Könyörög az érintésért, a simogatásért. Más kutyákkal nagyon jól kijön, kannal, szukával egyaránt. A macskákat egyáltalán szereti.

A kerítés nem akadály számára, ha a gazdi után menne, így inkább lakásba szeretnénk örökbe adni, sokat otthon lévő gazdinak. Szobatisztasága rendben! Gyerekek mellé is örökbe fogadható, kedves, közepes termetű kutya.

A kozmetikát jól viseli, és autóval is szívesen utazik. Pórázon ügyesen közlekedik, boldog, ha mehet valahova a gazdival :)

Happy jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve. Ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadási menüpontban található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.