Egy budapesti hölgy fogadta örökbe

Ábel 5 év körüli kistermetű szobacirkáló, 28 cm és 6 kg. Talán snaci-yorki keverék lehet, aki oltva, chipezve, ivartalanítva, és negatív bőr-és szívféregteszt eredménnyel keresi új gazdáját az SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület gondozásában.

Más kutyákkal alapvetően közömbös, de hajlamos morgolódni és féltékenykedni, hogy ő legyen az első. Neki csak a gazdi szeretete a fontos. Igazi kis öleb, imádja, ha simogatják.

Egyedüli kutyának tökéletes választás, főleg, ha sokat lehet együtt a gazdival. De más kutya mellé is mehet, ahol elegendő figyelmet kap ő is, és egy kis fegyelem sem árt, hogy ne nőjön a gazdi fejére és a másik kutyát se nyomja el.

Szobatiszta. Lakásban szépen el van, nem ugat, amíg haza nem ér a gazdi. Pórázon ügyesen közlekedik, és a kozmetikázást is jól viselte, és az autóban is nyugodtan elüldögélt.
A pitizés bajnoka, mesterfokra fejlesztette ennek a póznak a művelését

Lakásba vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!

Jelenleg Budapest IX. kerületben ideiglenes befogadónál van elhelyezve. Ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadási menüpontban található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.