Vacak 13,5 évesen itt hagyott minket. Nyugodj békben! :(

 

Vacak 13,5 éves, oltott, chipezett, ivartalanított, negatív bőr- és szívféregteszt eredménnyel rendelkező ír farkas-schnauzer mix szuka, kb. 65 cm és 25 kg. 

 

Társával, Kicsivel együtt került gondozásunka, mivel korábbi gazdájuk súlyos betegsége miatt már nem tudott tovább gondoskodni róluk. Így az Illatos úti Ebrendészeti Telepre kerültek, ahonnan az ott dolgozók kértek segítséget tőlünk számukra.

Vacak nyugodt, kiegyensúlyozott és magabiztos, tisztes idős hölgy. Jól szocializált, kedves, barátságos természetű. Emberekkel, gyerekekkel egyaránt jól kijön. A tálját felveszi és elviszi az ágyába, ott eszi meg elegánsan a vacsoráját. Vezető típus, irányítja az alattvalóit, nem kötekszik. Szeret szaladni, fogócskázni a maga módján, bár a derekát fájlalja.

 

Elsősorban kertes házas gazdit keresünk számára, ahol kinti-benti kutya lehet, kedvére jöhet-mehet. Szobatiszta és lakáshoz szokott, szívesen van a kertben, de ugyanakkor szeret a gazdi mellett is a kanapén is heverészni.

Jelenleg Pázmándon van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.