Picúr 5-6 év körüli közepes-nagytestű oltott, chipezett, ivartalanított, negatív szív- és bőrféregteszt eredménnyel rendelkező szuka kutya, aki ezúton keresi új gazdáját.

Picúrt magára hagyták egy kertes háznál, szomszédok jóindulatból etették, de nem tartozhatott igazából sehova. Elmondás alapján annyira vágyott valakivel lenni, hogy mindig ahhoz a kerítéshez feküdt le, ahol éppen a kertben dolgoztak és vágyakozva nézett befelé.
Egy szomszéd segítségével került a Schnauzer Mentés gondozásába.

Megérkezése után hamar kiderült, hogy Picúr egy igazi főnyeremény, a maga nyers valójában, úgy ahogy van, hányattatott múltjából adódó kezdeti apró félénkséggel együtt. Lányos zavarral illeszkedett be, minden kedves szóért csóválós, mindent és mindenkit elfogadó kutya.
Szinte észre sem lehet venni hogy itt van, nem zavar, nem tolakszik, a simogatás minden pillanatát élvezi, sőt átérzi, nagy barna szemeiből végtelen hála sugárzik.

Pózáron szépen sétál, más kutyákkal minden esetben jól kijön. Macskákkal összeszoktatható, és gyerek mellé is jó választás. Ő egy megfelelni akaró kutya, aki csak szeretetre és törődésre vágyik.
Autóban utazás is szépen megy neki, de a beszállás miatt még győzködni kell kicsit.

A héten még vár rá egy kozmetika, hogy megszépülve költözhessen majd jövendő otthonába

Olyan gazdit keresünk neki, aki kertes házba szeretné örökbe fogadni, ahol szabad bejárása lehet, jöhet-mehet, és a gazdi mellett pihengethet ő is.

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedése.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfVkqAYpDhZshnp5k…/viewform

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.