Németországból fogadják örökbe

Mocca kb. 3 éves, oltott, chipezett, ivartalanított kan törpe schnauzer keverék. Püspökladányból érkezett a SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület gondozásába párjával Mentával és három kölykükkel.

Szívféreg tesztje pozitív lett, katéteres műtéttel 13 db férget távolítottak el belőle. A műtét utána gyógyszeres kezelésen túl van, nagyon jól van. Három hónap múlva javasolt a kontroll teszt.

Rengeteg idő és energia ráfordításával Mocca mára egy kedves, hízelgős kiskutya lett, idegenektől picit még fél, de hamar barátkozik. Más kutyákkal jó a viszonya, a cicák után érdeklődik, türelemmel összeszoktatható. A menekülő macskát üldözőbe veszi.

Autóban szépen utazik, a kozmetikához fokozatosan van hozzászoktatva, pórázon ismerkedés, bizalom kialakulása után szépen vezethető. Nagyobb, türelmesebb gyerek mellé ajánljuk csak, kicsi gyerkőc mellé nem való.

Mocca lakásba vagy kertes házba bent tartással befogadható örökbe sokat otthon lévő gazdának, sok közös sétával, foglalkozással. Kinti tartásra nem adjuk!

Jelenleg Pilisvörösváron befogadónál van elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.