Budapestről fogadták örökbe

Negró 10 éves, oltott, chipezett, ivartalanított, negatív bőr- és szívféreg teszt eredménnyel rendelkező, közepes-nagy termetű kan kutya gazdát keres.


Eddigi életét láncon élte le, kevés emberi kontaktussal. Most, hogy lekerült róla a lánc, folyamatosan nyílik ki előtte a világ.
Hihetetlen szelídséggel, kedvességgel és jóindulattal csodálkozik rá dolgokra.
Ha mondunk ilyet valakiről hogy " ember tudott maradni" egy adott szituációban, azt hiszem, hogy Negróra mondhatjuk, hogy a nagybetűs KUTYA tudott maradni ebben a láncra vert, rongy életben.

Emberekkel kedves, barátságos, kozmetikát jól tűrte, más kutyákkal jól kijön, nem kötekedik. Gyerek és macska mellé – összeszoktatással persze – is jó választás.  
Könnyen és szívesen tanul, szót fogad, lelkes. Pórázon egyre ügyesebben közlekedik, autóban jól elvan.

Van mit bepótolnia az biztos, már írja a bakancs listát elkövetkező éveiben koncentráltan kell kapnia mindazt a jót, ami eddigi életéből kimaradt.
Negró tényleg egy kivételesen jó kutya, várjuk annak a gazdinak a jelentkezését, akivel kölcsönösen bearanyozzák egymás életét. Elsősorban kertes házas gazdit keresünk neki, ahol szabad bejárása van a házba is :)

 

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Jelentkezés előtt kérjük elolvasni az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon.

Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.