Sly kb. 9-10 éves oltott, chipezett, ivartalanított, negatív bőr-és szívféreg teszt eredménnyel rendelkező fekete-ezüst kan törpe schnauzer, aki ezúton keresi új gazdáját.

 

Hosszú idő után visszakaptuk őt, mert változás történt a család életében, kevesebbet voltak vele otthon és ezt ő nehezen viselte, ugatott, ezzel zavarta a szomszédokat. Szeparációs problémái hamar csillapodtak egy határozott ideiglenes befogadónál, ahol nincs elkapatva, ahol ismét kutyaként élhet. Kezdeti bizonytalansága szépen múlik, kezd magára találni a kiskrapek.

Más kutyákkal tökéletes a viszonya, emberekkel is kedves, barátkozó. Szépen sétáltatható pórázon, autóban ügyesen utazik. Másik kutya vagy nagyobb gyerek mellé is jó választás lehet. Olyan gazdit keres, ahol nem engedik vissza esni, ahol a szeretet mellett következetesség és kutyás tapasztalat is van, ahol nem olvadnak el a kis kerek gomb szemektől teljesen. Egyáltalán nem akaratos és kimondottan jól kezelhető kutya, de a túl nagy elkényeztetés komoly teher a kis vállán.

Sly lakásba vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.