Pupák 1,5 éves közepes termetű, oltott, chipezett, ivartalanított, schnauzer mix kan kutya, aki szeretne egy új szuper gazdit magának. Negatív szív- és bőrféreg teszt eredménnyel rendelkezik.

 

Pupák nem csak jóképű, de nagyon jó természetű, kedves, barátságos kutya, aki megszeppen a hangos szótól. Nagyon vágyik a szeretetre, ragaszkodik, bújik, kedveskedik. Más kutyákkal jó a viszonya, megadóan viselkedik, macskákkal összeszoktatható, és gyerekek mellé is jó választás lehet.

Elsősorban lakásba szeretnénk örökbe adni, vagy bent tartással olyan kertes házas gazdinak, ahol elég magas a kerítés, mert a kisebb elválasztó kerítést hajlamos volt átmászni eleinte nagy ragaszkodásában :) Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!

Jelenleg Pilisvörösváron van elhelyezve befogadónál, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Jelentkezés előtt kérjük elolvasni az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon.

Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.