Back to Top
Adószám: 18298132-1-14
headerfacebook headergoogleplus

Kan kutyák

Buksi

Buksi 12 éves, kb. 43-45 cm magas, 15 kg körüli, kicsit gömbölyű, oltott, chipezett, ivartalanított kan snaci mix kutya, aki ezúton keresi új otthonát. :)

 

Gazdája halála miatt került gondozásunkba. Eddig valószínűleg egyedüli kutya volt, így kicsit visszahúzódó a többi kutya között. Inkább kikerüli őket, nem keresi a konfliktust. Az embereket nagyon szereti, és gyerekekkel is jól kijön, de idős kora miatt olyan otthont keresünk neki, ahol nem piszkálják. Macskákra nincs tesztelve, de egy kis odafigyeléssel valószínűleg összeszoktatható.

Pórázon ügyesen sétál, és szívesen megy a gazdival egy jó kis sétára :) Elsősorban kertes házas gazdit keresünk neki, ahol kinti-benti kutya lehet, de lakásba is jó választás lehet. Kizárólag kinti tatásra nem adjuk!

 

Jelenleg Pázmándon van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Ipse

Ipse kb. 4,5 évesi óriás schnauzer keverék kan, aki oltva, chipezve, ivartalanítva, negatív szívféregteszt eredménnyel keresi új családját az SOS Schnauzer Fajtamentés gondozásában. Pontos korát nem tudni, csak tippeljük, de egy fiatalos, bolondos természetű kutya. Viszont fiatal kora ellenére a fogai eléggé le vannak kopva.


Ipse eredetileg a Hajdúböszörményi gyepiről került gondozásunkba, ahol több hónapot töltött, majd fél éves várakozás után örökbe fogadták. Egy több gyerekes családhoz került, ahol boldogan élt, nagyon megszerette őket, de sajnos nem rég visszaadták, így most ismét keressük neki az új otthonát. Immár egy véglegeset, olyan gazdit aki egy életre választja őt társnak, hogy ne kelljen többet csalódnia. 

Ipse egy hatalmas termetű, igencsak tekintélyt parancsoló, kemény kutyának látszó, kapunál félelmetesen ugató, de valójában egy kedves, bújós, szeretetreméltó nagyra nőtt óriás bébi.  Kertes házas gazdát keres mindenképpen, de a bejárásért a lakásba nem haragudna, nem azért mert fázik, hanem mert a legjobban a gazdi mellett érzi jól magát. Igényi, hogy foglalkozzanak vele, lefárasszák, szeressék, és ő cserébe vigyáz a házra és a családra.


Egy nem domináns természetű kutya mellé is jó választás lehet, de a cicákat nem szereti. Gyerek mellé is örökbe fogadható, de a méreténél fogva piciket ellökhet nagy örömében, erre figyelni kell.

Jelenleg Pilisvörösváron befogadónál van elhelyezve, ide várja majd a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfVkqAYpDhZshnp5k…/viewform

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Tonic

Tonic 3 éves oltott, chipezett, negatív bőr- és szívféreg teszt eredménnyel rendelkező, ivartalanított, közepes termetű snaci-német juhász mix, aki ezúton keresi új családját az SOS Schnauzer Fajtamentés gondozásában.

Tonic nagyon bizalmatlan és félénk kutyaként került hozzánk Püspökladányból, ahol hosszú éveket töltött egy menhelyen, hiába várva egy gazdára. Egy hónappal érkezése után kezd szépen kinyílni, csóvál és örül, ha az ember hívja, ha szól hozzá, bár még kicsit félénk, de napról napra szépen fejlődik.

Természete nagyon kedves, szeretetéhes, mókás kutya, nem agresszív, nagyon türelmes gyerekek mellé is jó választás. Más kutyákkal jó a viszonya, nem keresi konfliktust, inkább kitér, megadó jellem. Pórázon sétálást tanulja, szobatisztaság is jól halad.

Az átlag kerítés nem akadály a számára, különösen idegen helyen kimászhat, erre eleinte nagyon oda kell figyelni, az idő múlásával, ahogy otthon érzi magát, csökken a szökési vágya. Ezért kertes házba bent tartással vagy lakásba fogadható örökbe.

Mivel Tonic nem szeret egyedül bezárva lenni, ilyenkor hajlamos rombolni, ezért olyan családra/gazdára lenne szüksége, ahol sokat otthon vannak, és megfelelő kutyás tapasztalattal és sok türelemmel vannak iránta, amíg teljesen elnyerik a bizalmát, Tonic megnyugszik, megszokja az új helyét. Ha érzi, hogy szeretik, nagyon tud kötődni.

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Berci

Berci 4,5 éves kan közép schnauzer-puli keverék, aki oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új gazdáját az SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület gondozásában. Negatív bőr- és szívféregteszttel rendelkezik.


Berci nem az a cuki - muki puncsolós típus, persze az is megy neki idővel, de nem ez a fő jellemvonása. Határozott, öntudatos, és rendkívül jó ház és területőrző.
Tőle aztán nyugodtan aludhat a gazda, Berci komolyan veszi a feladatát
Szobatiszta, de elsősorban kertes házas gazdi lenne a neki való, ahol szabadon közlekedhet.  
Más kutyákkal általában jó a viszonya, de inkább egy szuka kutya mellé javasoljuk, vagy egyedüli kutyának. Cicákat nem szereti.

Idegenekkel bizalmatlan, amíg meg nem ismeri. Gazdával kedves, de nem erőszakosan és nem rátelepedően. Egészen pici gyerek mellé nem való.

Kozmetikát életében első alkalommal meglepően jól tűrte, de még van mit megszoknia.

Pórázon ügyesen közlekedik, és az autózást is jól bírta.

Berci jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve. Ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.