Back to Top
Adószám: 18298132-1-14
headerfacebook headergoogleplus

Kan kutyák

Muki

Üdv, Muki vagyok!

2 éves schnauzer keverék kan, méretemet tekintve a törpe és a közép snaci között vagyok. Szóval nem vagyok hatalmas, de mind a 14,5 kilóm egy igazi szeretetcsomag! Van chipem, oltásom, és már az ivartalanításon is túl vagyok.

Múltamról röviden: Tiszaújvárosban születtem, előző gazdim az utcáról szedett össze még kölyökként. Mondta nekem, hogy sajnos nem tud megtartani, de igyekszik nekem gazdit találni. Tudta, hogy jobb sors jár nekem, mint hogy egy hétvégi telken lakjak. Végül a fajtamentő egyesület rám talált, és most ideiglenes befogadóknál lébecolok.

Vannak itt kutyalányok, hamar cimborák lettünk. Persze, ki tudna ellenállni a csajoknak, nemde? Kanokkal is találkoztam már párszor, velük azért hajlamos vagyok mogorva lenni, de nem mindegyikkel ám!
Ezelőtt is macskákkal éltem együtt, szóval velük egyáltalán semmi gondom. Idi gazdiknál is vannak bársonytalpúak, az egyik még fúj rám, de én annál okosabb vagyok ám, hogy egy mufurc macskusszal foglalkozzak. Jah, ha még nem mondtam volna, az embereket imádom, a gyerekekért rajongok! Azt mondják rólam, igazi puszi osztogató vagyok, és folyton csóválok. Hiába, igazi szívrabló vagyok, na!

Szeretek játszani, labdázni. Szívesen sportolnék is veled. Sokat jövök-megyek, kissé pörgős is vagyok, de azért nem viszem ám túlzásba. Nézzétek el ezt nekem, sok mindent be kell pótolnom, mindenre kíváncsi vagyok!

Leginkább kinti kutya voltam eddig, de nekem nem kell tanítani a szobatisztaságot, tudom én az illemet magamtól is. Hiába, nemcsak szép vagyok, hanem okos is!
Idi gazdiknál is szépen viselkedem a házban, miután körbenéztem, és szimatoltam, szívesen elheverek a szőnyegen. Okos vagyok, figyelek, szeretek tanulni. Most kezdjük az alap engedelmességi parancsokat tanulni, mint az ül, és a fekszik. Őrzöm a házat is, akkor szoktam ugatni, meg játék közben is, ha belelendülök.

Szeretem a hasam, de habzsolni nem szoktam. Eddig kutyaszalámit, kutyakonzervet, és házikosztot kaptam, azokat szeretem a legjobban. Idi gazdik próbálnak átállítani a tápra úgy, hogy fentiekbe belekeverik a száraz tápot. Így már kezdem megszokni a tápot is. Emberektől nem, de kutyáktól, cicáktól védem az ételem.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy van pár negatív tulajdonságom is. Na de hallottatok már teljesen tökéletes kutyáról? Szerintem olyan nincs is! Közösen javíthatunk ezeken a dolgokon, én partner vagyok benne! Szóval ezt a póráz dolgot még szoknom kell. Még húzok sétakor, egyre csak mennék, mennék, mivel kíváncsi vagyok mindenre, kellenek az élmények. Amíg nincs köztünk stabil kapcsolat, addig ne engedj el olyan helyen, ami nincs körbekerítve, mert bizony ilyenkor hajlamos vagyok nem oda figyelni a hívó szóra.
A kapunál is figyelni kell még rám, mert ha tehetném, kislisszolnék rajta. De itt nincs rá lehetőségem, mivel itt figyelnek erre. Ha idi gazdik ki vagy bejárnak az autóval, addig vagy a kennelben, vagy a házban vagyok.

Előző helyemen sokat voltam egyedül ezért hajlamos voltam szökni. Így egy idő után láncon találtam magam. De itt jó helyem van, nem is akarom kiásni magam sehol. Továbbá szeretek kertészkedni, különösen az ásás érdekel. De ezért idi gazdik nem dicsérnek meg. Ugyan, pár lyuk az udvaron azért belefér, nem?

Remélem sikerült elrabolnom a szíved! Szeretném, ha a gazdám lennéll!

Családcentrikus, kutya és cica kompatibilis vagyok (kan kutyákkal azért válogatós). Leginkább kertes házba szeretnék költözni, a házba való bejárással.

Ha felkeltettem érdeklődésedet, akkor az SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület honlapján itt többet megtudhatsz az örökbe fogadásról:

http://schnauzermentes.hu/index.php/hu/orokbefogadas

és utána jelentkezhetsz a gazdijelölteknek szóló kérdőív kitöltésével vagy katt egyből ide:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfVkqAYpDhZshnp5k…/viewform

Ez után lehet velem személyesen is megismerkedni. Most Veszprém megyében, Tüskeváron lakom. Puszi és pacsi: Muki

Bogár - Németországból fogadják örökbe

Németországból fogadják örökbe

Bogár 1 év körüli, oltott, chipezett ivartalanított közép snaci mix kan kutya (Kb. 55 cm és 15 kg.), aki negatív szívféregteszttel keresi új otthonát.

 

Aki egy igazi egyéniséget keres társnak maga mellé, annak Bogár jó választás. 

Vidám figura, önálló akarattal, tud alkalmi süket lenni, de irányítható. Eléggé magabiztos, domináns, nem hagyja magát, de nem verekszik. Szuka és kan kutyákkal is kijön, így egyedüli kutyának vagy meglévő kutya mellé is érdemes őt számításba venni.

Úgy tűnik, hogy a macskák sem érdeklik, és gyerek mellé is mehet.

Pórázon ügyesen közlekedik, szépen viselkedik, még az állatorvosnál is :)

A kozmetikázást jól viselte. A szobatisztasággal lehetnek gondok az első pár napban, de hamar megtanulja.

Elsősorban snacis tapasztalattal rendelkező gazdit keresünk neki, akinek nem nő a fejére és falkavezér tud lenni. Egy kutyaiskola is jót tenne neki.

Bogár lakásba vagy kertes házba kinti-benti kutyának fogadható örökbe.

 

Jelenleg Pázmándon van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található. 

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Borzas

Borzas 9-10 hónapos, közepes testű (50cm, 18kg) oltott, chipezett, ivartalanított, negatív szívféreg teszttel rendelkező kan snaci mix.

 

Korának megfelelően életvidám, játékos, durrbele fickó! Még sokat kell tanulnia, de pórázon egyre ügyesebben közlekedik. Jól motiválható ennivalóval és simogatással is. 

Szereti a kutyákat, szívesen van kutyatársaságban, így egyedüli kutyának vagy meglévő kutya mellé is jó választás lehet. A macskákat viszont megkergetné, így cica mellé csak hosszabb összeszoktatással mehet. Emberekkel, gyerekekkel jól kijön. Autóban szívesen utazik.

Borzas fiatal, aktív kutya, így ennek megfelelő gazdit keres, ahol elég időt és energiát tudnak rá fordítani, akár egy kutyaiskolába is eljárnak vele.

Lakásba vagy kertes házba kinti-benti tartással fogadható örökbe. 

Jelenleg Pázmándon befogadónál van elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

 

Jelentkezés előtt kérjük elolvasni az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon.

Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először

 

Buksi

Buksi 12 éves, kb. 43-45 cm magas, 15 kg körüli, kicsit gömbölyű, oltott, chipezett, ivartalanított kan snaci mix kutya, aki ezúton keresi új otthonát. :)

 

Gazdája halála miatt került gondozásunkba. Eddig valószínűleg egyedüli kutya volt, így kicsit visszahúzódó a többi kutya között. Inkább kikerüli őket, nem keresi a konfliktust. Az embereket nagyon szereti, és gyerekekkel is jól kijön, de idős kora miatt olyan otthont keresünk neki, ahol nem piszkálják. Macskákra nincs tesztelve, de egy kis odafigyeléssel valószínűleg összeszoktatható.

Pórázon ügyesen sétál, és szívesen megy a gazdival egy jó kis sétára :) Elsősorban kertes házas gazdit keresünk neki, ahol kinti-benti kutya lehet, de lakásba is jó választás lehet. Kizárólag kinti tatásra nem adjuk!

 

Jelenleg Pázmándon van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Negró - Megvan az új gazdi!

Megvan az új gazdi, hamarosan költözik!

Negró 10 éves, oltott, chipezett, ivartalanított, negatív bőr- és szívféreg teszt eredménnyel rendelkező, közepes-nagy termetű kan kutya gazdát keres.


Eddigi életét láncon élte le, kevés emberi kontaktussal. Most, hogy lekerült róla a lánc, folyamatosan nyílik ki előtte a világ.
Hihetetlen szelídséggel, kedvességgel és jóindulattal csodálkozik rá dolgokra.
Ha mondunk ilyet valakiről hogy " ember tudott maradni" egy adott szituációban, azt hiszem, hogy Negróra mondhatjuk, hogy a nagybetűs KUTYA tudott maradni ebben a láncra vert, rongy életben.

Emberekkel kedves, barátságos, kozmetikát jól tűrte, más kutyákkal jól kijön, nem kötekedik. Gyerek és macska mellé – összeszoktatással persze – is jó választás.  
Könnyen és szívesen tanul, szót fogad, lelkes. Pórázon egyre ügyesebben közlekedik, autóban jól elvan.

Van mit bepótolnia az biztos, már írja a bakancs listát elkövetkező éveiben koncentráltan kell kapnia mindazt a jót, ami eddigi életéből kimaradt.
Negró tényleg egy kivételesen jó kutya, várjuk annak a gazdinak a jelentkezését, akivel kölcsönösen bearanyozzák egymás életét. Elsősorban kertes házas gazdit keresünk neki, ahol szabad bejárása van a házba is :)

 

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Jelentkezés előtt kérjük elolvasni az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon.

Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Berci

GAZDIJELÖLTES!

Berci 4,5 éves kan közép schnauzer-puli keverék, aki oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új gazdáját az SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület gondozásában. Negatív bőr- és szívféregteszttel rendelkezik.


Berci kedves, intelligens, nagyon hálás és ragaszkodó kutya. Leendő gazdái pár nap alatt elnyerik bizalmát. Ugyanakkor határozott természetű és rendkívül jó ház és területőrző. Tőle aztán nyugodtan aludhat a gazda, Berci komolyan veszi a feladatát
Szobatiszta, de elsősorban kertes házas gazdi lenne a neki való, ahol szabadon közlekedhet.  
Más kutyákkal általában jó a viszonya, de inkább egy szuka kutya mellé javasoljuk, vagy egyedüli kutyának. Cicákat nem szereti.

Idegenekkel bizalmatlan, amíg meg nem ismeri. Gazdával kedves, de nem erőszakosan és nem rátelepedően. De a hosszú simogatásért igen hálás, azt nagyon szereti.

Egészen pici gyerek mellé nem való. Pórázon ügyesen közlekedik, és az autózást is jól bírta.

Berci jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve. Ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.