Back to Top
Adószám: 18298132-1-14
headerfacebook headergoogleplus

FŰ Juice Bár - Budapest

Vitalitás palackba zárva. Füvek, növények, gyümölcsök, fűszerek. Frissen facsart juice-ok, turmixok, vegán sütik, szendók, golyók és bogyók. Idd & vidd!

Mindez a FŰ Juice Bárban a Budapest II.ker. Retek u. 5. szám alatt! :)
És most már itt is lehet adománnyal segíteni a snaciknak ;)

Facebook oldalukat itt találjátok: https://www.facebook.com/fujuicebar/

Aki arra jár, feltétlenül nézzen be hozzájuk!

Központi Gyógyszertár - Hódmezővásárhely

A Központi Gyógyszertár Hódmezővásárhelyen a Szegfű utca 2. szám alatt található.1995. óta magántulajdonban lévő gyógyszertár, melynek tulajdonosai lelkes kutyabarátok és vannak közöttük akik már több,mint 10 éve büszke Snaci-gazdik!

Farmmix Kft - Szécsény

Adománygyűjtő ládánk megtalálható Szécsényben a Farmmix Kft Mezőgazdasági Kis és nagykereskedés-nél. Címük: 3170. Szécsény, Varsányi út 4.

Mit kell róluk tudni? Gábor, az üzlet egyik dolgozója (nem mellesleg snaci tulajdonos, és neki köszönhetően került ki kis dobozkánk is) - ezt mondta:

"Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú mezőgazdasági nagykereskedés és gazdabolt hálózat.A Szécsényi telephelyünkön hatan dolgozunk,ebből ötünknek kutyája van (nekem egy törpesnaci :) ) csak a főnökasszonynak van macskája,de egy két Bumbival (kutyusom neve ) eltöltött munkás nap után már ingadozik :D "

Weblapjukat itt találjátok: http://www.farmmix.hu/

És persze Facebookon is elérhetőek: https://www.facebook.com/Farmmix-Kft-302945856411121/

Nem csak különböző termékeket lehet náluk beszerezni (pl. vetőmagok, növényvédő szerek, műtrágya, nővénykondicionáló szerek, kerti eszközök, kisgépek, öntöző berendezések, horgászati cikkek, stb.), de szaktanácsadással is segítenek, és facebook oldalukon is találtok tippeket, tanácsokat.

Ha a közelben laktok, arra felé jártok, őket válasszátok, de ha csak egy kis adományt dobnátok a gyűjtőbe, akkor is szívesen látnak mindenkit!

Mi pedig köszönjük a segítségüket és a lehetőséget!

Bunda-Buli kutya-, cica- és kisállakozmetika

Adománygyűjtő ládánk mostantól megtalálható a Bunda-Buli kutya-, cica- és kisállatkozmetikában is! Címe: Budapest XI. ker. Kelenföldi u. 32.

Köszönjük Piroskának is a lehetőséget! Íme a bemutatkozása:

"Sziasztok!

Kóczián Piroska vagyok kutyakozmetikus. Nagy álmom vált valóra, amikor megnyitottam saját üzletemet. Az volt a célom , hogy egy olyan helyet csináljak , ahol a kutyák és a gazdik is jól érzik magukat és egy kicsit talán kitűnik az átlagos kutyakozmetikák közül.

A snacikhoz való kötődésem egészen kis koromban kezdődött Bizsu nevű, sóbors óriás lánykámmal, akinél jobb kutyát az ember kívánni se tudott volna, ezért ez a fajta örökre a szívem egy darabja marad ! Ezért is tartom fontosnak , hogy minden lehetőségemmel támogassam az Sos Schnauzer Fajtamentés munkásságát.

Ehhez kapcsolódóan teszek egy olyan felajánlást , hogy minden innen örökbefogadott kutyusnak a kozmetikáját , az éppen aktuális áraink feléért , 50 % kedvezménnyel fogjuk végezni ! Természetesen az első alkalommal azért ránéznék az örökbefogadási papírokra

Ha kedvet kaptatok keressétek fel facebook oldalunkat és látogassatok meg minket "

Facebook oldalát itt találjátok a kozmetikának: https://www.facebook.com/bundabulikozmetika/

Szeretettel vár mindenkit, akár új kutyakozmetikust kerestek, akár csak arra felé laktok, jártok

Báró Kutyakozmetika - Bp. XIV.ker.

A Báró Kutyakozmetikában (Budapest XIV. ker. Erzsébet királyné útja 70/a) kihelyezésre került első adománygyűjtő ládánk, ahol ezentúl bármikor lehet támogatást bedobni a snacik részére, valamint a kozmetika felajánlása, hogy MINDEN HÓNAP utolsó hétvégéjén becsületkasszás alapon dolgoznak, és az így befolyt bevétel szintén az adománygyűjtőbe kerül.

 

Reméljük sok emberhez eljut a hír, sok új ügyfele lesz Zsaninak a kozmetikában, és ezáltal nekünk is több támogatónk. :) És akinek szerencséje van, Báróval is megismerkedhet.

Mivel egyre több a segítségre szoruló kutya, az a tervünk, hogy az így befolyó adományból újabb adománygyűjtő dobozokat szerezzünk be, mivel több helyről is kaptunk felajánlást, hogy kihelyeznék nekünk szívesen, és minden támogatásra nagy szükségünk van, hogy minél több sncinak tudjunk segíteni.

 

Honlap: http://www.barokutyakozmetika.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/barokutyakozmetika