Adománygyűjtő ládánk megtalálható Szécsényben a Farmmix Kft Mezőgazdasági Kis és nagykereskedés-nél. Címük: 3170. Szécsény, Varsányi út 4.

Mit kell róluk tudni? Gábor, az üzlet egyik dolgozója (nem mellesleg snaci tulajdonos, és neki köszönhetően került ki kis dobozkánk is) - ezt mondta:

"Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú mezőgazdasági nagykereskedés és gazdabolt hálózat.A Szécsényi telephelyünkön hatan dolgozunk,ebből ötünknek kutyája van (nekem egy törpesnaci :) ) csak a főnökasszonynak van macskája,de egy két Bumbival (kutyusom neve ) eltöltött munkás nap után már ingadozik :D "

Weblapjukat itt találjátok: http://www.farmmix.hu/

És persze Facebookon is elérhetőek: https://www.facebook.com/Farmmix-Kft-302945856411121/

Nem csak különböző termékeket lehet náluk beszerezni (pl. vetőmagok, növényvédő szerek, műtrágya, nővénykondicionáló szerek, kerti eszközök, kisgépek, öntöző berendezések, horgászati cikkek, stb.), de szaktanácsadással is segítenek, és facebook oldalukon is találtok tippeket, tanácsokat.

Ha a közelben laktok, arra felé jártok, őket válasszátok, de ha csak egy kis adományt dobnátok a gyűjtőbe, akkor is szívesen látnak mindenkit!

Mi pedig köszönjük a segítségüket és a lehetőséget!