Németországból fogadják örökbe!

Percy 6,5 éves, oltott, chipezett, ivartalanított, külső - belső parazitamentesített, negatív szív és bőrféreg tesztes kan kutya, akinek ezúton keressük új otthonát. J Pici korában fogadták örökbe egy vidéki menhelyről, ahová nem rég visszakerült korábbi társával együtt.  

 

Percy nagyon okos és intelligens, közepes termetű, kedves, aktív ereje teljében lévő kutya. Lakásba vagy kertes házas gazdinak bent tartással fogadható örökbe. Még nem teljesen szobatiszta, de ezt felnőtt kutya révén pár nap alatt megtanulja.

Kutyás tapasztalattal rendelkező, következetes, szerető gazdi számára Percy könnyen és jól kezelhető. De nem  is tenne jót neki egy végtelenségig elkényeztető, nagyon gyenge kezű gazda.

Jelenlegi helyén a többi kutyával jól kijön (kortól és nemtől függetlenül), de néha vannak morgolódások a részéről, de amint gondozója rászól, ez abba is marad.

Szeret sétálni és kirándulni, szívesen és gyorsan tanul.
Gyerekekkel is jól kijön, a kozmetikát szépen tűrte, bár soha nem volt még benne része, így a gépektől kicsit óckodott.
Mindig vidám és éber kutya.

Jelenleg Pilisvörösváron befogadónál van elhelyezve, ide várja majd a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

 

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVkqAYpDhZshnp5kAF3aFgXGGeoiw0xt8Y--kePbSxfcbYnQ/viewform

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.