Németországból fogadják örökbe!

Nyuszi kb. 1-2 éves kis-közepes termetű (kb. 35 cm magas és 15 kg) oltott, chipezett, ivartalanított szuka snaci mix. Nyuszi, ahogy azt a nevéből sejteni lehet, elég félénk természetű kutya. Könnyen megriad, akár hirtelen mozdulattól, akár egy hangos szótól. Ilyenkor igazi hisztis csitriként viselkedik, visít, nyüsszög, még extrém esetben az is előfordulhat, hogy odacsíp. Ezt könnyen elkerülhetjük, ha az első időben hagyunk neki egy kis teret, hogy megismerjen minket és az új környezetét. Idővel megnyugszik, kedves csóválós bújós kutya lesz, de ehhez kell neki néhány nap.

Természete miatt elsősorban kertes házba ajánljuk, ahol szabad tere és mozgása lehet, de bent is lehet a gazdival. Vágyik a simogatásra, szeretetre, de sok idő és türelem kell hozzá, valószínűleg több hónap, mire elmúlnak a félelmei. Szobatisztasága szépen halad, kezdetben, amíg félénk lehetnek balesetek.

Kutyás tapasztalattal rendelkező, türelmes, kitartó gazdit keres, aki kellő időt és energiát tud rászánni a vele való foglalkozásra.

Más kutyával kedves, kannal és szukákkal is egyaránt, cicának nem komoly ellenfél.

Egészen pici gyerek mellé kezdeti bizonytalansága miatt nem ajánljuk.

Előéletéről túl sokat nem tudni, úgy lett befogva, de valószínűleg csak bántást kapott, és gyanítható, hogy a megtalálásakor, a nyakában lévő gumikötéllel fel akarták kötni.

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja az érdeklődő gazdi-jelölteket ismerkedésre (akár több alkalommal is). J

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.