Egy Kiskunfélegyházi pár fogadja örökbe!

 

Tatu 2 év körüli, oltott, chipezett, ivartalanított snaci-tacsi keverék szuka, aki ezúton keresi új gazdiját. Szívféreg tesztje negatív lett.

Nyugodt természetű, eddig keveset ugat, kedves, viccesen bújós kutyus, aki szívesen fekszik az ember lába elé, csak hogy vele foglalkozzanak J Más kutyákkal jól kijön, szeret játszani, így egy kutyatársnak biztos örülne. Szobatiszta, autóban szépen utazik, a kozmetikát jól tűrte, de a vezényszavakat és a pórázon való közlekedést még gyakorolni kell vele az új gazdinak. Tatu mind lakásba, mind kertes házba jó választás lehet, de azzal számolni kell, hogy amíg nincs róla lenevelve, addig semmit nem szabad a földön hagyni, mivel mindent a magáénak tekint, szívesen ellop és megrág J A kertészkedés szintén a hobbija, így kertes háznál ezzel kalkulálni kell, hogy be fog segíteni a kerti munkákba ;)

Emberekkel, gyerekekkel jól kijön, így gyerekes családba is nyugodtan örökbe fogadható.

Kis termete miatt lakásba vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!

Jelenleg Diósdon van ideiglenes befogadónál elhelyezve, ide várja majd a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

 

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével / örökbefogadás menüpontban található/ lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.