Franciaországból fogadják örökbe

 

Cooper 10 éves oltott, chipezett, ivartalanított törpe schnauzer keverék kan kutya. Negatív szív- és bőrféreg teszt eredménnyel keresi új otthonát az SOS Schnauzer Fajtamentés gondozásában.

Cooper szaporítós múlttal rendelkezik, rossz körülmények között tartottál, és több társával együtt utcára dobták, amikor már nem kellett. Majdnem teljesen vak, csak fényt és árnyékot lát. Valószínű ez az állapot már nem friss, Cooper remekül kezeli, hamar megszokja új környezetét és jól tájékozódik szerencsére.

Más kutyákkal és macskákkal is kijön. Természete kedves, ragaszkodó, aranyos, nem tolakodó, nagyon szeretnivaló kutya. Olyan családot keresünk neki, akik a sok nélkülözéssel teli év után felvállalják őt, így majdnem teljesen vakon, idősödően és megmutatják neki, hogy milyen érzés szeretve lenni, családban élni.

Lakásba vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. A szobatisztasága még nem tökéletes.

Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!

Jelenleg Pilisvörösváron befogadónál van elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el), mely az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.