Korábbi védencünk, Zsazsa mellé fogadják örökbe

 

Ollie 1 éves oltott, chipes, ivartalanított, negatív bőr-és szívféreg teszt eredménnyel rendelkező törpe schnauzer mix legény, aki ezúton keresi új gazdáját az SOS Schnauzer Fajtamentés gondozásában.

Ollie egy kedves, játékos, más kutyákkal maximálisan jól kijövő kb. 7 kilós kutya. Emberekkel is barátságos, az új helyzet, idegen emberek kicsit elbizonytalaníthatják, de hamar megszokja a változást és gyorsan feloldódik. Egy igazi kis szeretetbomba.

Imád rohangálni és bohóckodni, egyedül lenni nem nagyon szeret, ( dehát ki szeret?? ) de ha muszáj kibírja. Gyerek mellé is jó választás lehet, ahol nem nyúzzák, hanem ügyesen bánnak a kutyákkal :)

Pórázon szépen sétáltatható, autóban ügyesen utazik. Szobatiszta.

Kis termete miatt kizárólag lakásba, vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!

 

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.