Németországból fogadják örökbe!

Ipse kb. 4,5 évesi óriás schnauzer keverék kan, aki oltva, chipezve, ivartalanítva, negatív szívféregteszt eredménnyel keresi új családját az SOS Schnauzer Fajtamentés gondozásában. Pontos korát nem tudni, csak tippeljük, de egy fiatalos, bolondos természetű kutya. Viszont fiatal kora ellenére a fogai eléggé le vannak kopva.


Ipse eredetileg a Hajdúböszörményi gyepiről került gondozásunkba, ahol több hónapot töltött, majd fél éves várakozás után örökbe fogadták. Egy több gyerekes családhoz került, ahol boldogan élt, nagyon megszerette őket, de sajnos nem rég visszaadták, így most ismét keressük neki az új otthonát. Immár egy véglegeset, olyan gazdit aki egy életre választja őt társnak, hogy ne kelljen többet csalódnia. 

Ipse egy hatalmas termetű, igencsak tekintélyt parancsoló, kemény kutyának látszó, kapunál félelmetesen ugató, de valójában egy kedves, bújós, szeretetreméltó nagyra nőtt óriás bébi.  Kertes házas gazdát keres mindenképpen, de a bejárásért a lakásba nem haragudna, nem azért mert fázik, hanem mert a legjobban a gazdi mellett érzi jól magát. Igényi, hogy foglalkozzanak vele, lefárasszák, szeressék, és ő cserébe vigyáz a házra és a családra.


Egy nem domináns természetű kutya mellé is jó választás lehet, de a cicákat nem szereti. Gyerek mellé is örökbe fogadható, de a méreténél fogva piciket ellökhet nagy örömében, erre figyelni kell.

Jelenleg Pilisvörösváron befogadónál van elhelyezve, ide várja majd a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfVkqAYpDhZshnp5k…/viewform

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.