Dunaújvárosból fogadták örökbe

Murray 11 hónapos, oltott, chipezett, ivartalanított, negatív szívféreg teszt eredménnyel rendelkező, törpe snaci – bichon mix legényke, aki a Mátészalkai Menhelyről került gondozásunkba, és most új otthonát keresi.

 

Mint egy igazi kölyök kutya, kedves, barátságos, szeret mindenkit :) Életvidám és szeretetre éhes. Pórázon szépen sétál, könnyen nevelhető, a jutifalattal most ismerkedik :) Nem rág meg semmit, viszont szívesen lakberendez. Nagyon bújós, nyúzható kutya. Szinte mindent elvisel, gyermekekkel jól kijön.

Más kutyákkal szintén jól kijön, szívesen bandázik, élvezi a kutyatársaságot, játékosan áll mindenkihez. Ritkán és keveset ugat, inkább csak a többi kutyával együtt. A kozmetikát is jól viselte.

 

A bezártságot nem nagyon szereti, így elsősorban kertes házas gazdit keresünk neki. Kis termete miatt benti tartással vagy ahol kedvére szabadon közlekedhet ki-be.  Kizárólag kint tartásra nem adjuk!

Murray jelenleg Budapest IV. kerületében van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.