Salgótarjánból fogadták örökbe!
 
Dió kb. 5 kg-os, 8 hónap körüli, erősen törpe schnauzer jellegű kan kölykök, négy oltással, chipezve, ivartalanítva. Eddigi élete rettegéssel, meneküléssel telt. Két kidobott kutya Mocca és Menta kölykeként látta meg a napvilágot, sokáig semmi kapcsolatuk nem volt emberrel.

Pórázon már sétáltatható valamennyire, megsimogatható, de nem szereti, még nagyon félős, érintéstől még mindig néha összerezzen. Nyílt területen hajlamos menekülni, nehezen bízik meg az emberben. Legnagyobb eredmény nála, hogy nem harap már.
 

Olyan családot keresünk számára, akik érzik magukban az erőt, a türelmet és kitartást, hogy egy ilyen kis mauglinak megmutassák hogy az ember igenis jó barát. Mivel a kutya társaság sokat segít neki nyitni, bátorodni, olyan otthont keresünk, ahol már van 1-2 jó természetű, kiegyensúlyozott kutya, akik mellett szocializálódhat és biztonságban érezheti magát. Mivel hajlamos lehet odakapni, harapni, kisgyerek mentes helyet keresünk számára. Öcsi még sajnos erősen problémás, nem kicsit félénk, hanem nagyon. Kimaradt az életéből az alap szocializáció, a legfogékonyabb időszakban ő bujkált és rettegett. Sok idő lesz belőle kutyát varázsolni, valószínű hogy soha nem lesz a bátorság mintaképe.

Dió jelenleg Pázmándon van befogadónál elhelyezve, itt lehet vele megismerkedni.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot.