Németországban fog gazdisodni!

Bogi kb.3-3,5 éves óriás schnauzer-rottweiler mix szuka, aki oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új otthonát.

 

Bogi kiválóan egyesíti magában ennek a két remek fajtának a tulajdonságait. Nagyon okos, intelligens, könnyen tanul, robbanékony, vehemens, mégis kedves és odaadó kutya. Pórázon sétáltatható, behívható, szót fogadó.

Más kutyákkal a viszonya változó, kisebb kutya mellé nem való, de egy hasonló méretű kan kutya mellé ideális választás. A macskákat nem szereti. Emberekkel, gyerekekkel jó a viszonya. Szeret labdázni, szereti, ha a gazdi foglalkozik vele, igazi munkakutya, akinek feladatokra, mozgatásra, testi és szellemi lefárasztásra van szüksége. Kiváló házőrző, mellette bárki biztonságban lehet.

Bogi számára elsősorban kertes házas gazdit keresünk, ahol jöhet-mehet, őrizheti a házat, de ha bemehet a gazdi mellé, az sem hátrány.

Jelenleg Pilisvörösváron befogadónál van elhelyezve, ide várja majd a gazdi-jelöltek ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.