Franciaországból fogadják örökbe

Menta 2-3 év körüli, oltott, chipezett, ivartalanított törpe schnauzer jellegű szuka kutya, aki ezúton keresi új gazdáját.

Menta párjával és három kölykével került a Schnauzer Mentéshez, rettegve, elhanyagoltan, összezavarodva. Hetek alatt oldódott fel és épült fel a bizalma gondozója iránt. Mostanra egy nagyon bohókás, élénk törpe lett belőle, aki ugyan még megtorpan néha dolgoktól, de kíváncsi és felfedezni, kötődni akaró. Érzékszervei rendkívül kifinomultak, nagyon éber kiskutya.

Pórázon egyre ügyesebben közlekedik, de még van mit tanulnia, és szoknia a városi zajokat. Kozmetikában még csak egyszer járt, így ehhez is folyamatosan hozzá kell szoktatni. Autóban szívesen és ügyesen utazik.

Más kutyákkal általában jó a viszonya, így meglévő kutya mellé is jó választás, és nagyobb gyerek mellé is mehet, ahol nem piszkálják, hanem ügyesen bánnak vele.

A szívféreg tesztje sajnos pozitív lett, kivizsgálása megtörtént, a szívultrahangon elváltozás nem látható. Gyógyszeres kezelése megkezdődött. Nem fertőz, jelenleg is más kutyák mellett él. Olyan gazdit keresünk neki, aki vállalja a napi gyógyszer beadását a következő kontrollig. Havonta advocate spot ont kap. A kezelést bárki számára elvégezhető, egy hónap gyógyszer szedés, egy hónap szünet. A gyógyszer maga nem nagy költséget ró a gazdira.

Menta kertes házba, bent tartással, vagy csak lakásba szeretne költözni, sokat otthon lévő gazdikhoz vagy ahol ő is tud a gazdikkal menni.

 

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.