Németországból fogadják örökbe!

Fruti 3 éves, oltott, chipezett, ivartalanított,  közepes termetű szuka kutya, aki negatív szívféreg teszt eredménnyel keresi új gazdáját.

Természete kedves, de félénk. Valószínűleg korábban sokat bánthatták, rugdoshatták, mert fél az ember lábától. Ennek ellenére nagyon vágyik a szeretetre, emberközpontú kutya, aki nem szeret egyedül lenni és ennek hangot is ad. Elsősorban olyan gazdit keres, ahol viszonylag keveset kell egyedül lennie és fokozatosan tudják hozzászoktatni, hogy egyedül hagyják.

 

Pórázon szépen sétál, más kutyákkal jól kijön, gyerekek mellé is örökbe fogadható. Autóban ügyesen utazik, és a kozmetikát is jól tűrte.

Szereti a kényelmet, meleg helyen kuporogni, így valószínűleg hamar megszokja a lakásban élést :) Fruti  kertes házba bent tartással vagy lakásba fogadható örökbe. Családi háznál csak magas kerítéssel rendelkező helyre költözhet, mert az alacsony kerítés neki nem akadály.

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

 

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.