Németországból fogadják örökbe

 

Bonzó 9 éves, oltott, chipezett, ivartalanított kan kutya, aki negatív szívféreg teszt eredménnyel keresi új otthonát.

 

Bonzó korábbi gazdáit szinte egyszerre veszítette el, ami eléggé megviselte, de úgy tűnik, most már készen áll egy új életre. Korát meghazudtolja, mert egy kis pörgős kutyus, aki imád labdázni :) 

Eleinte kicsit félénk, de hamar nyit. Egy nagyon szerethető kishapsi :) Szeret a gazdi nyomában lenni, nyüzsögni kicsit, szereti, ha foglalkoznak vele, vágyik a törődésre.

Pórázon nagyon szépen közlekedik. Lakásban nem rombol, nem rág szét semmit. Kozmetikát jól viselte.

 

Más kutyákkal alapvetően jól kijön, de tolakodást nem viseli jól. Elsősorban egyedüli kutyának vagy egy hasonló méretű kisebb szuka vagy ivartalanított kan mellé ideális, ahol nincs elnyomva, és a gazdiból is bővel jut neki.

Kis termete miatt lakásba, vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!

Jelenleg Budapest IX. kerületében ideiglenes befogadónál van elhelyezve, ide várja majd a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.