Május 31-június 2 között kerül megrendezésre a Petfest a Városligetben!
A rendezvényre a Schnauzer Mentés is meghívást kapott, és szombat-vasárnap részt tudnánk venni, ha lenne köztetek 1-2 lelkes önkéntes, aki tudna jönni segíteni. A feladat nem nehéz, szórólapozunk, megpróbálunk egy kis adományt gyűjteni, reklámozni egy kicsit a snacikat, bemutatni a gazdi keresőket, és készülni kell valami gyerekeknek szóló programmal/elfoglaltsággal. Mivel családi nap, családot, saját kutyát is lehet hozni. :)
Aki szívesen segítene, jelezze privát üziben nekünk.

Természetesen ettől függetlenül mindenkinek ajánljuk figyelmébe ezt a jó kis programot! :D

Első budapesti kisállat fesztivál a Városligetben 2013. május 31, június 1-2.

"Az Országos Állatvédőrség Alapítvány és a DirtyworldTV hagyományteremtő 3 napos családi rendezvényt szervez a Városligetben koncertekkel, oktatásokkal, vásárral, kutyás bemutatókkal, családi szórakoztató- és sportprogramokkal. Lesz kutya és cica szépségverseny, arcfestés, veszélyes eb simogató, kutyakocsi húzó verseny, kispályás foci sztárcsapatokkal. Az egész család jól szórakozhat. A program minden este népszerű előadók - többek között a Groovehouse, a Unique, Anna and the Barbies - koncertjével zárul, vasárnap délután fellép a Pa Dö Dő.
A helyszín a felvonulási tér Időkerék mögötti füves területe, ahol egy színpad körül több sátor várja az érdeklődőket oktatással, elárusító helyekkel, családi programokkal és nem utolsó sorban finom falatokkal.
Lesznek örökbefogadható kutyák, cicák, simogatható borz, óriáskígyó, lovagolható póni.
A programot folyamatosan bővítjük. Garantáljuk, hogy senki nem fog unatkozni."