Bár még csak június van, lassan nekiállunk a 2015. évi snacis naptár megtervezésének, megszerkesztésének. Még nem tudjuk milyen lesz a következő, de az biztos, hogy mindig kicsit más:)

Aki szeretné, hogy saját (schnauzer és snaci keverék) kutyája is szerepeljen benne, kérjük e-mail címünke  (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) küldje el nekünk a szerinte legjobbnak ítélt képeket. Egy kutyusról max. 8 fotót kérünk, a kutyus nevének megadásával. A tárgyba kérjük beírni: naptár fotók.

Lehetőleg minél jobb minőségű, nagy felbontású képeket küldjetek. Minél szebb, ötletesebb, művészibb, egyénibb képeket kérünk, lehet színes vagy fekete-fehér, éjszakai vagy nappali, egy vagy több kutyáról szóló, bármilyen évszakban készült, amatőr vagy akár profi fotós által készített kép, hogy megint egy jó kis naptárat tudjunk összeállítani a végén.

A képeket 2014. július 5-ig várjuk tőletek, utána kicsit megszűrjük őket, majd felkerülnek facebook oldalunkon egy mappába, és szavazással kiválasztjuk a legjobbakat. Idén is szeretnénk minden kutyiról legalább egy fotót beletenni majd. :)

 

Ilyen volt, az előző kettő :)