Ideiglenes befogadókra folyamatosan szükségünk van! Jelenleg az alábbi két kutyus számára keresünk pót-gazdit:

ELVIS: 3-4 év körüli, óriás schnauzer keverék kan. Ivaros. Nagyon barátságos, de a szárnyasokat levadássza. Jelenleg a Szarvasi gyepin raboskodik, onnan szabadulna. Német partnerszervezetünk átvenné majd, de addig is hely kell neki, amíg rendbe tesszük, oltatjuk, chipeztetjük, ivartalaníttatjuk.

 

CÉZÁR: 8 éves ivaros, fekete óriás snaci kan kutya. Idős gazdája költözés miatt válik meg tőle. Barátságos természetű, de kissé neveletlen, hajlamos felugrálni a látogatókra. Kinti kutyaként volt tartva, igazi házőrző.
Más kutyák között nem volt, de a szomszéd kutyájának megadta magát, nem kötözködött, amikor átlógott hozzájuk. Kisgyermekekkel nem volt kapcsolata, így melléjük egyenlőre nem ajánljuk. Sétáltatva nem volt, csak amikor oltani vitték. Oltásokkal, chippel rendelkezik.
Ivartalanítás után örökbe fogadható majd, így esetleges gazdi-jelölt érdeklődését is várjuk, aki addig is ideiglenesként venné magához, és foglalkozna vele, megfelelően szocializálná, megtanítaná arra, amit eddig nem tanítottak meg neki.

 

Aki bármelyik kutyát vállalná, kérjük jelezze nekünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.