Kedves Snacisok!

Mától rendelhető a 2019. évi naptár, ezúttal két féle is van

1./ A szokásos 13 lapos, havi bontású, A4-es méretű naptár sok-sok snaci fotójával. 2000 Ft/db adományért lehet megszerezni

2./ A2-es méretű (42 × 59 cm) plakát formájú éves naptár. 1300 Ft/db adományért cserébe lehet hozzájutni.

3./ És van nekünk snaci logós jegyzettömbünk is. 80 lapos, 10×15 cm-es. 750 Ft/db adományért.

Mivel többféle termék is van, így a postaköltség is változó lesz, súlytól, mérettől függ majd, így idén e-mailen (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
tudtok rendelni, és itt tudunk mindenkivel egyeztetni a pontos utalni valóról. Előre utalás után, ajánlott levélként vagy csomagként tudunk postázni!

Ami fontos: Az A2-es méretű plakátot feltekerve küldjük, de sajnos a posta csak csomagként veszi fel, így ha tudtok célszerű többen összeállni egy-egy rendelésnél!

December 8. szombat 11-15 óra között és december 9. vasárnap 10-14 óra között tartunk egy kisebb karácsonyi vásárt a snacis cuccokból és akkor személyesen is át lehet venni a naptárakat, és minden mást is. Most készülnek a karácsonyi snacis bögrék, lesznek rendes bögrék, határidőnaplók, öngyújtó, toll, stb. Cím: Deák Diák Általános Iskola Budapest 1081. II. János Pál pápa tér 4.

Tehát, aki személyesen érte tud jönni, ne fogja vissza magát, mi nagyon örülnénk neki!

A4-es naptár:

A2-es naptár:

Jegyzettömb: