Back to Top
Adószám: 18298132-1-14
headerfacebook headergoogleplus

Saci - Gazdi-jelöltes!

Gazdi-jelöltet vár ismerkedésre!

Saci lassan 2 éves, oltott, chipezett, ivartalanított, negatív bőr- és szívféreg teszt eredménnyel rendelkező óriás schnauzer szuka mix.

Több hónapos rehabilitáció után most már nyugodt, laza. Már nem félti magát és az élelmét sem, evés közben lehet simogatni, nem zavarja. Gyönyörű kutya, mutatós hosszú, különleges színű bundával, ami viszont folyamatos gondozást igényel. 

Kutyákkal, emberekkel barátságos. Könnyen vezethető pórázon is. Saci számára kizárólag gyakorlott és tapasztalt kutyás gazdit keresünk, aki nyugodt, határozott és sportos is, hogy megfelelően, mind fizikailag, mind szellemileg lefárassza Sacit, folyamatosan tud foglalkozni vele, nevelni, tanítani. Bizonytalan, türelmetlen gazdának nem való.

Saci Pázmándon van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Jelentkezés előtt kérjük elolvasni az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon.

Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Kathy

Kathy kb. 3-3,5 éves közepes termetű (Kb. 15 kg és 40 cm magas), oltott, chipezett, ivartalanított és parazitamentesített schnauzer mix szuka.

Lassan 2 éve került a gondozásunkba, azóta apró léptekkel halad a fejlődésben, de most már egy saját kis falka és egy saját otthon kellene neki, ahol tovább tud nyitni.

Teljes értékű falkatag, jól kijön minden kutyával és igényli is a kutyák társaságát. Imád az udvaron lenni, szeret labdázni, nézelődni, futkározik, jó az étvágya, hívásra a helyére megy, de a közvetlen kontaktust nem keresi az emberrel, fél az érintéstől. Pórázon szívesen sétál.

Kathynek valószínűleg hosszú évek kellenek a bizalom kialakulásához, egy kertes ház, ahol második vagy harmadik kutya lehet, ahol nyugodtan és biztonságban élhet, ahol mindig jut neki egy tál ennivaló, egy türelmes család, egy nyugdíjas házaspár, aki elfogadja, hogy ő bizalmatlan. Reméljük idővel közeledni fog, mert nagyon vágyik tartozni valahová, de a múltban elszenvedett dolgok miatt komoly gátlások vannak benne. Sokáig az utcán élt, majd vemhesen bekerült egy vidéki menhelyre, ahol közel 1 évet töltött. Idő közben saját és fogadott kölykeit is felnevelte, ők gazdisodtak, de Kathy maradt.... A fajtamentés, mint egy ugródeszka érkezett számára, hogy családias környezetben, sok odafigyeléssel talán feledtetni tudja vele a sok utcán eltöltött évet, a sok verést, menekülést és nélkülözést.

Keressük számára azt helyet, ahol elhitetik vele, hogy az emberek jók is lehetnek hozzá. Olyan gazdit (kisebb családot) keresünk számára, aki megfelelő kutyás tapasztalattal rendelkezik, ahol vannak más kutyák, kitartóak, elfogadják jelenlegi rettegő természetét, és azt, hogy nagyon sok idő kell neki, amíg kialakul a bizalma és nyitni fog majd.

Kathy Pázmándon van befogadónál elhelyezve.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot.