Back to Top
Adószám: 18298132-1-14
headerfacebook headergoogleplus

Menta

Menta 2-3 év körüli, oltott, chipezett, ivartalanított törpe schnauzer jellegű szuka kutya, aki ezúton keresi új gazdáját.

Menta párjával és három kölykével került a Schnauzer Mentéshez, rettegve, elhanyagoltan, összezavarodva. Hetek alatt oldódott fel és épült fel a bizalma gondozója iránt. Mostanra egy nagyon bohókás, élénk törpe lett belőle, aki ugyan még megtorpan néha dolgoktól, de kíváncsi és felfedezni, kötődni akaró. Érzékszervei rendkívül kifinomultak, nagyon éber kiskutya.

Pórázon egyre ügyesebben közlekedik, de még van mit tanulnia, és szoknia a városi zajokat. Kozmetikában még csak egyszer járt, így ehhez is folyamatosan hozzá kell szoktatni. Autóban szívesen és ügyesen utazik.

Más kutyákkal általában jó a viszonya, így meglévő kutya mellé is jó választás, és nagyobb gyerek mellé is mehet, ahol nem piszkálják, hanem ügyesen bánnak vele.

A szívféreg tesztje sajnos pozitív lett, kivizsgálása megtörtént, a szívultrahangon elváltozás nem látható. Gyógyszeres kezelése megkezdődött. Nem fertőz, jelenleg is más kutyák mellett él. Olyan gazdit keresünk neki, aki vállalja a napi gyógyszer beadását a következő kontrollig. Havonta advocate spot ont kap. A kezelést bárki számára elvégezhető, egy hónap gyógyszer szedés, egy hónap szünet. A gyógyszer maga nem nagy költséget ró a gazdira.

Menta kertes házba, bent tartással, vagy csak lakásba szeretne költözni, sokat otthon lévő gazdikhoz vagy ahol ő is tud a gazdikkal menni.

 

Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelölteket ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni!

Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív megtalálható az örökbefogadás menüpont alatt.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Kathy

Kathy kb. 3-3,5 éves közepes termetű (Kb. 15 kg és 40 cm magas), oltott, chipezett, ivartalanított és parazitamentesített schnauzer mix szuka.

Lassan egy 1 éve került a gondozásunkba, azóta apró léptekkel halad a fejlődésben, de most már egy saját kis falka és egy saját otthon kellene neki, ahol tovább tud nyitni.

Teljes értékű falkatag, jól kijön minden kutyával és igényli is a kutyák társaságát. Imád az udvaron lenni, szeret labdázni, nézelődni, futkározik, jó az étvágya, hívásra a helyére megy, de a közvetlen kontaktust nem keresi az emberrel, fél az érintéstől.

Kathynek valószínűleg hosszú évek kellenek a bizalom kialakulásához, egy kertes ház, ahol második vagy harmadik kutya lehet, ahol nyugodtan és biztonságban élhet, ahol mindig jut neki egy tál ennivaló, egy türelmes család, egy nyugdíjas házaspár, aki elfogadja, hogy ő bizalmatlan. Reméljük idővel közeledni fog, mert nagyon vágyik tartozni valahová, de a múltban elszenvedett dolgok miatt komoly gátlások vannak benne. Sokáig az utcán élt, majd vemhesen bekerült egy vidéki menhelyre, ahol közel 1 évet töltött. Idő közben saját és fogadott kölykeit is felnevelte, ők gazdisodtak, de Kathy maradt.... A fajtamentés, mint egy ugródeszka érkezett számára, hogy családias környezetben, sok odafigyeléssel talán feledtetni tudja vele a sok utcán eltöltött évet, a sok verést, menekülést és nélkülözést.

Keressük számára azt helyet, ahol elhitetik vele, hogy az emberek jók is lehetnek hozzá. Olyan gazdit (kisebb családot) keresünk számára, aki megfelelő kutyás tapasztalattal rendelkezik, ahol vannak más kutyák, kitartóak, elfogadják jelenlegi rettegő természetét, és azt, hogy nagyon sok idő kell neki, amíg kialakul a bizalma és nyitni fog majd.

Kathy Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve. Az ismerkedés nem lesz egyszerű távolságtatása miatt.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Vacak

Vacak 12 éves, oltott, chipezett, ivartalanított, negatív bőr- és szívféregteszt eredménnyel rendelkező ír farkas-schnauzer mix szuka, kb. 65 cm és 25 kg. 

 

Társával, Kicsivel együtt került gondozásunka, mivel korábbi gazdájuk súlyos betegsége miatt már nem tudott tovább gondoskodni róluk. Így az Illatos úti Ebrendészeti Telepre kerültek, ahonnan az ott dolgozók kértek segítséget tőlünk számukra.

Vacak nyugodt, kiegyensúlyozott és magabiztos, tisztes idős hölgy. Jól szocializált, kedves, barátságos természetű. Emberekkel, gyerekekkel egyaránt jól kijön. A tálját felveszi és elviszi az ágyába, ott eszi meg elegánsan a vacsoráját. Vezető típus, irányítja az alattvalóit, nem kötekszik. Szeret szaladni, fogócskázni a maga módján, bár a derekát fájlalja.

 

Elsősorban kertes házas gazdit keresünk számára, ahol kinti-benti kutya lehet, kedvére jöhet-mehet. Szobatiszta és lakáshoz szokott, szívesen van a kertben, de ugyanakkor szeret a gazdi mellett is a kanapén is heverészni.

Jelenleg Pázmándon van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.

Bogi

Bogi kb.3-3,5 éves óriás schnauzer-rottweiler mix szuka, aki oltva, chipezve, ivartalanítva keresi új otthonát.

 

Bogi kiválóan egyesíti magában ennek a két remek fajtának a tulajdonságait. Nagyon okos, intelligens, könnyen tanul, robbanékony, vehemens, mégis kedves és odaadó kutya. Pórázon sétáltatható, behívható, szót fogadó.

Más kutyákkal a viszonya változó, kisebb kutya mellé nem való, de egy hasonló méretű kan kutya mellé ideális választás. A macskákat nem szereti. Emberekkel, gyerekekkel jó a viszonya. Szeret labdázni, szereti, ha a gazdi foglalkozik vele, igazi munkakutya, akinek feladatokra, mozgatásra, testi és szellemi lefárasztásra van szüksége. Kiváló házőrző, mellette bárki biztonságban lehet.

Bogi számára elsősorban kertes házas gazdit keresünk, ahol jöhet-mehet, őrizheti a házat, de ha bemehet a gazdi mellé, az sem hátrány.

Jelenleg Pilisvörösváron befogadónál van elhelyezve, ide várja majd a gazdi-jelöltek ismerkedésre.

Az örökbefogadással kapcsolatos információk megtalálhatóak honlapunkon, kérjük elolvasni! Jelentkezni KIZÁRÓLAG a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.