14907870 1086208144832757 724912827 oBudapestről fogadták örökbe! 

 

Drazsé 3 éves, oltott, chipezett, ivartalanított schnauzer-csivi mix. Ennek megfelelően extra pici méretekkel rendelkezik, kb. 2 kg és 25 cm magas. A Kisvárdai Menhelyről került gondozásunkba, de mivel érvényes oltásokkal rendelkezik, így már neki is állunk gazdit keresni számára. Drazsé szobatiszta kutyus, aki ügyesen jelez, ha az ajtó előtt elmennek, de utána csendben marad. Pórázhoz szokott, szépen közlekedik, félelmében picit húz. A fürdetést is jól tűrte. Vidéki kutya révén, most kissé meg van rémülve még a nagyvárosi zajoktól és nyüzsgéstől, de hamar beleszokik majd a gazdi mellett.

Más kutyákkal és emberekkel is jól kijön, bár eleinte itt is betojgli :) Ha unatkozik, szívesen eljátszik magában, elszórakoztatja magát. Másik kutya és gyerek mellé is megfelelő választás lehet. Macskára nincs tesztelve, de valószínűleg összeszoktatható vele.

Kizárólag benti tartásra fogadható örökbe, elsősorban lakásba. Jelenleg Budapest IX. kerületében van ideiglenes befogadónál elhelyezve, ide várja majd a gazdi-jelöltet ismerkedésre.