14585555 1150670958332166 201299257 nBudapestről fogadták örökbe!

 

Byron 8 év körüli, oltott, chipezett, ivartalanított kan törpe snaci, akinek új gazdit keresünk. A Püspökladányi Menhelyről került gondozásunkba, ahova korábbi gazdája adta le.  Elég hánytatott élet lehetett eddig, nagyon szeretne kötődni valakihez, akit kiválaszt magának, az mellől nem tágít utána. Ideiglenes befogadójánál egy egész napot ült a kerítésfestés alatt az apuka lábánál rendíthetetlenül.

Korához képest jó állapotban van, jó felépítésű kiskutya. Byron rendkívül ragaszkodó természetű kutyus, de jelenleg nagyon sok félelme van, megijed a hirtelen mozdulatoktól, a kisebb kellemetlenségektől (pl. egy bogáncs kiszedése, vagy ha őt akarják épp felemelni). Ilyenkor hajlamos még odakapni, vagy felsikítani. Türelmes gazdit keresünk számára, aki bebizonyítja neki, hogy nem kell többet félnie, senki nem fogja bántani, akire számíthat, és aki elnyeri a bizalmát.

Nagyon jó házőrző, és más kutyákkal is jól kijön, és cicákkal is összeszoktatható, de kisgyerek mellé nem ajánljuk. Kis termete miatt lakásba, vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!

Megismerkedni vele Pilisvörösváron lehet, ide várja majd a gazdi-jelölteket ismerkedésre.