131915626 1035320853608963 2765582725318259197 nBudapestről fogadták örökbe

Kona kb 2,5 éves oltott, chipezett, ivartalanított, snaci mix szuka kutya. Pár hónapja került az egyesületünk gondozásába loncsosan, koszosan, vidékről, utcáról. Chipet nem találtunk benne. Szív és bőrféreg tesztet csináltattunk. Bőrféreg tesztje negatív, szívféreg tesztje viszont pozitív eredményt mutatott. Kivizsgálása megtörtént, szív ultrahangon is járt, minden rendben van. Gyógyszeres kezelést kap, ami egyszerű, nem költséges és már a gazdinál is folytatható, így Kona is gazdikereső státuszba léphet, más kutyát a kezelés mellett nem fertőz, nem veszélyes.

Kona kisebb termetű, vékony csontú, törékeny kutya, a súlya kb. 7 - 8 kg, marmagassága kb. 25-30 cm. Természete nem egy elveszett darab, megállja a helyét mindenhol, szereti terelgeti a többi kutyát, főnökasszony típus , idegen kutyákkal hőbörög, de hamar jobb belátásra lehet őt bírni. Energikus, aktív és nagyon nagyon kedves kutya.

Macskákkal összeszoktatható. Emberekkel, gyerekekkel nagyon kedves, barátságos, alázatos viselkedésű, kisebb gyerek mellé is örökbe fogadható. Szobatisztasága rendben van. Autóban szépen utazik, pórázon sétáltatható.

Kis termet miatt lakásba, vagy kertes házba bent tartással fogadható örökbe. Kizárólag kinti tartásra nem adjuk!