172652577 288386072733483 4067891306307392420 n Liza 9 éves óriás schnauzer szuka kutya. Oltva, chipezve, negatív szív és bőrféreg szűréssel keresi befogadóját a hátralévő hetekre, hónapokra.

Gazdája halála miatt került a fajtamentéshez. Kivizsgálása során kiderült, hogy sajnos daganatos megbetegedései vannak, ami sok szervét érinti. ☹ Liza most remekül van még, és egy végtelenül kedves, bújós, mindenkivel barátságos, bűbájos természetű kutya. Kiskutya, nagykutya, idős fiatal, neki mindegy, mindenkit imád.

Mivel Liza ivaros, és az állapota miatt ivartalanítási műtétnek nem akarjuk kitenni, ezért az egyedüli kizáró ok, hogy ivaros kan kutya mellé nem mehet.

Pórázon szépen sétál, autóba beszáll, szépen utazik. Olyan családot keresünk neki, aki Liza utolsó idejét széppé teszi, családi környezetben, sok-sok szeretettel elhalmozva élhet még egy kicsit.

Liza kiváló sétáló partner. Jól viseli a pórázt, figyel menet közben a gazdijára, nem türelmetlenkedik. Kutyatársai egy köszönés, szimatolás erejéig érdeklik, utána fegyelmezetten megy tovább. Termete, bohókás alkata, kiegyensúlyozott természete biztonságot és nyugalmat sugároz a társaságában lévőkre ?