dick Jelenleg a BRFK Kutyás Alosztálya teszteli Dicket, így ha mindenben megfelel, és elvégzi a szükséges kiképzést rendőrkutya lesz Amennyiben nem, visszakerül gazdáihoz, akkor már megfelelő képzéssel és tudással, így a felmerült gondok is elhárulnak, tehát Dick mindenképpen jól jár!

Ez  a gyönyörű feketeség Dick, 3 éves fajtatiszta kan óriás snaci. Domináns, határozott, egy igazi egyéniség. Kinti kutya, nagy-nagy mozgásigénnyel, így kertes házzal rendelkező gazdit keresünk neki. Oltva, chipezve, ivartalanítás után fogadható örökbe.

Kizárólag kutyás tapasztalattal rendelkező, hozzáértő gazdi jelentkezését várjuk, aki falkavezér tud lenni, mivel Dicket elkényeztették, így jelenlegi családjának nincs tekintélye, amit ő ki is használ. Ennek okaként a területét nagyon védi, és az idegeneket megtámadja. Mindenképpen kutyaiskola vagy oktató segítsége szükséges, hogy ezt a rossz szokását elhagyja  - így kérjük, csak olyan jelentkezzen, aki ezt vállalni és biztosítani tudja számára. (Természetesen igény esetén mi is szívesen ajánlunk hozzá értő szakembert.) Domináns viselkedése miatt főleg egyedüli kutyának ajánljuk, és olyan helyre, ahol nincs kisgyermek.