lotti2 Ideiglenes befogadóik megtartották őket!

Lolka és Bolka a Szarvasi Gyepiről került hozzánk, ahova leadta őket volt gazdája. Szerencsére mind a két kislánynak sikerült ideiglenes befogadót találni (Pécsett), és mind a két kutyust meg is tartják végleg :)  Lotti/Lolka és Bonni/Bolka 2011. áprilisi születésűek, valószínűleg testvérek és só-bors & fekete mixek. Soha nem voltak kozmietikázva még. Minden idegen volt nekik. Emberekhez kedvesek, de a pórázt nem ismerik.
Lotti a kicsi, álomkutya, egyből levesz mindenkit a lábáról. Bonni a "nagyobb" pörgősebb, aktívabb. Párszor kakaskodtak rendesen egymással, így jobb is, hogy külön lettek elhelyezve.  Bonni morcos idegen kutyákkal, ezen változtatunk, nevelünk. Lassan szokják a pórázt is. Nem antiszocok 'hál istennek, az embereket imádják.

 

 

 

boriska4 Bolka hihetetlenül okos és bár 2,5 éves, de nagyon hamar nyit a világra és nagyon könnyen tanul. Már nem fél a többi kutyáktól annyira. Van egy barátnője egy óriásuszkár csajszi, aki bőszen védelmezi.
Bolka nagyon okos, már nagyon szépen sétál pórázon, és megtanult ülni is. Szófogadó, nem ugatós:) A tüzelőbugyi ellenség volt, de már szépen magán hagyja. Nem tolakodó, de szemmel tart mindenkit Fésülködés után kicsit megsértődik, de egy kis juti falattal hamar ki lehet engesztelni.
Mind a két törpe kapott veszettség elleni oltást, chipet, élősködők elleni szereket, és a héten megkapják a kombinált oltást is. Bolka ivartalanítása megtörtént, így gazdisodhat, Lottié elhúzódott a korábbi rosszulléte, és vérvizsgálatok miatt. Speciális tápot kap, és gyógyszereket szed a májelégtelenségére.

Running sneakers | Air Jordan 1 Retro High OG 'University Blue' — Mnje