10578460 771885859519180 545096284 n  Székesfehérvárról fogadták örökbe!

Hali, hali, mindenki, vigyázat jövök!
Először azt mondták szutykosbozontosizéke vagyok, amikor eljöttek értem, aztán azt mondták végül, Bojt vagyok. Azóta is Bojt maradtam. Bár annyira nem hallgatok erre a névre. Kéne nekem egy frankó új név. De azt mondják a lányok, majd Gazdival közösen kitaláljuk. Olyat szeretnék, ami nekem is tetszik. Ami én vagyok. De addig is maradok Bojt az óriás törpe. Vagy törpe óriás? Ahogy tetszik, kinek a pap, kinek a paplan (azaz a Bojt). Merthogy törpének indultam, de inkább egy közép snaci méreteivel rendelkezem. De nézd csak meg a fotóimat, milyen szép szál legény vagyok.
2 hétig Anitánál vakációztam, amit ők karanténnak neveztek, de leginkább vakáció volt, azután a szörnyű büdös zajos hely után. Aztán átcuccoltak máshova, Judithoz, azt mondták, itt kell megvárnom, amíg értem jön a Gazdi.
Judit szerint jó fej és okos vagyok, nem is kell nagyon igyekeznem, ilyen tökéletes kiegyensúlyozott természettel születtem, úgy biza! Sikerült rábeszélnie, hogy a kint végezzem a dolgom, úgyhogy ma már teljesen szobatiszta vagyok. Azt is megdumáltuk, hogy én szeretek mindenkit, kutyát, gyereket, tinit, felnőttet, öreget. A póráz használata még tanulás alatt, de ezzel is jól boldogulok. És már tömegközlekedtem is. Bizony.
Voltunk egy zajos, nedves, szagos helyen is, ahol tépkedték a szőröm, azt még viszonylag jól tűrtem, hiszen azt mondták fontos, hogy csinos legyek, mire megjön a Gazdi, na de amikor a képembe nyomtak azt a nagy fújó hangos csövet, hogy megszárítsanak, na az mar sok volt. De nem hagytam magam, igyekeztem jól megharapni.
Az egyedülléthez még nem szoktam hozzá, kicsit unalmas nekem, ilyenkor ugatok is. Meg jó hogy, hisz a falon át, hogy a csudába lássam, ha valami izgalmas van kint, így biztos, ami biztos, jelzek. De ezzel kapcsolatban alku képes vagyok.
A pocimat nagyon szeretem finom falatokkal megtömni. Mindig megnézem, hogy nem hagytak-e valamit a lányok a tányérjukban, amit esetleg még megehetnék. Most hízókúrán vagyok, mert az éhezés miatt kicsit lesoványodtam, de ezt hamar kikupáljuk.
Most, hogy jól kibeszéltem magam, összefoglalnám milyen gazdit is keresek: Egy kedves gyerekes családot, vagy egy fiatal mozgékony mamit vagy papit, akikkel lehet nagyokat futkározni, játszani, kirándulni, esetleg egy friss nyugdíjas házaspárt, akinek már van sok ideje. A lényeg, hogy sokat tudjunk mozogni, csavarogni együtt. Fontos, hogy értsen a kutyákhoz és türelmes legyen, hiszen én még kölyök vagyok, sok mindent még meg kell tanulnom az életben, hogy még szuperebb kutya legyek, mint most. Kertes házban lenne nekem a legjobb, ahol kint és bent is lehetek kedvemre, de a lakásban való élethez is kezdek hozzászokni. Ha már van egy kutyád az nem akadály, de úgy is én leszek a kedvenced.
Azt mondják kb. 1 éves lehetek, kaptam oltásokat, chipet, és ivartalanítottak is, és most hogy megszépültem, várhatom az érdeklődőket, hogy egymásra találjunk Gazdival!