Tappancs 7 éves oltott, chipezett, ivartalanított kan óriás, aki új otthonát keresi. Testvérével együtt került hozzánk, de Bukfencet időközben egy korábbi gazdink már örökbe fogadta.

Nagytermetű, kb. 67-69 cm és 37 kg körüli.

 

Tappancs jól kijön szuka kutyákkal, illetve jól szocializált kanokkal is. A játék inkább az együtt futással ki is merül nála.  Szeret "pofázni", hangot ad a véleményének, nagyon könnyen kezelhető nagy buflák kan létére.

Egy szuper kutya, cserfes mint minden schnauzer, boldog, imádja a kényeztetést , ha lelógatod a kezed pár másodperc múlva ott érzed hogy a buksiját simogatod , nem félti az ennivalóját emberektől. Tele van energiával és sok-sok szeretettel  

A kozmetikát nagyon bírta, semmi ellenvetése nem volt, és pórázon is ügyesen közlekedik. Nagyobb gyerek mellé is jó választás lehet.

Jelenleg Pázmándon van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.

Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el). A kérdőív az örökbefogadás menüpont alat ttalálható.

Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.