120508527 953676098462208 7426017305691748405 nFrakk kb. 1,5 év körüli vékony csontú, atléta típusú ivartalanított, oltott, chipezett, negatív szívféreg teszt eredménnyel rendelkező óriás snaci mix kan kutya.  

Elég soványan került hozzánk. Bár enni nagyon szeret, ez még nem látszik rajta. Pár kiló és egy kis izom ráfér. :)

 

Frakk jó természetű, emberekkel tisztelettudó és kedves. Más kutyákkal – szukákkal és kanokkal is – barátságos és játékos, így gyerek vagy másik kutya mellé is jó választás.

Aktív, mozgékony kutya, akinek egy sportos gazdi lenne a legideálisabb.

Korábban nem nagyon foglalkoztak vele, így most tanulja a pórázon való közlekedést, és a labdázás rejtelmeit is most fedezi fel.

Kertes házas gazdit keresünk neki, ha ahol bejárása van a házba, hogy a gazdi mellett is ejtőzhessen. Valamint egy kutyaiskola is jót tenne neki.  Jelenleg Pázmándon van befogadónál, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedésre.  

 

 

Jelentkezés előtt kérjük elolvasni az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon.
Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el).  A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található.
 Amennyiben a gazdi-jelöltet megfelelőnek találjuk, felvesszük vele a kapcsolatot, több jelentkező esetén pedig a legideálisabb jelöltet választjuk ki először.