Erre sokféle lehetőséged van, és mi bármelyiknek örülünk, hiszen minden segítség vagy támogatás jól jön nekünk, és a snaciknak.

Nézzük a lehetőségeket:

 

Népszerűsítsd a fajtamentést!
Amennyiben saját honlapod van, kérjük tedd ki egyesületünk linkjét, bannerét, hogy minél többen eljuthassanak hozzánk!

 

Ha ismerősöd kutyust keres, kérjük ajánlj neki minket és védenceinket!

 

Támogasd az egyesületet anyagilag!
Még a legkisebb összegű támogatás is jól jön, hiszen lehet, hogy pont csak az hiányzik 1-1 műtéthez, kezeléshez. A pénzadomány nagyon nagy segítség, hiszen azt arra tudjuk felhasználni, amire a legégetőbb szükség van. Ha csak egy kávé, fagyi, vagy egy doboz cigi áráról le tudsz mondani, hogy segítsd a snacikat, kérjük tedd meg. Az alábbi bankszámla számra tudsz utalni:

SOS Schnauzer Fajtamentő Egyesület

12010879-01368645-00100004 Raiffeisen Bank

 

Tárgyi adományokkal is segíthetsz nekünk!
Amire állandó jelleggel szükségünk van:
- Tápok, konzervek, jutalom falatok
- elősködő elleni szerek (nyakörvek, spot-onok)
- nyakörvek, pórázok, hámok, játékok, párnák, takarók, etető-itató tálak,

Természetesen minden hasznos adománynak örülünk, illetve az olyan felajánlásoknak is, amiket licitálásra bocsáthatunk, és az abból befolyó összeget fel tudjuk használni. Felajánlásodat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön megteheted.

 

Csatlakozhatsz hozzánk, mint egyesületi tag.
Ehhez először olvasd el egyesületünk alapszabályát, amennyiben elfogadod az abban leírtakat, csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd a honlapon megtalálható belépési nyilatkozatot, aláírod, és elküldöd nekünk. Tagdíjunk jelenleg havi 1000 Ft. A befolyó tagdíjakból tudjuk működtetni az egyesületet. Minél több tagunk van, annál több pénzt tudunk a schnauzerek mentésére fordítani.

 

Lehetsz ideiglenes befogadó.
Mivel mi nem rendelkezünk kennelsorral, nincs telepünk, nagyon sok múlik az ideiglenes befogadókon. Hiszen ha ők nincsenek, nem tudjuk elhelyezni a snacikat. És hogy milyen ideiglenes befogadóra van szükségünk? Aki nem csak szereti a kutyákat, de családtagként is kezeli őket, otthon biztosít nekik, segít a szocializálódásukban, hogy beilleszkedjenek, rendbe jöjjenek, újra bízzanak és szeressenek.

 

Szállításban tudnál segíteni?
Sajnos sok önkéntesünknek nincs autója, így sokszor nehéz megszervezni az ebek szállítását. Ha rendszeresen vagy akár alkalomszerűen is tudsz nekünk ebben segíteni, kérjük ne habozz, jelentkezz. Hogy hova kell őket fuvarozni? Kozmetikushoz, állatorvoshoz, ideiglenes befogadóhoz, vagy akár éppen az új gazdihoz.

 

Lehetőséged EBMENTOR-nak lenni.
Ha nem lehet saját kutyád, vagy több kutyád, ezzel a lehetőséggel is segíthetsz mentvényeinken. Minden hónapban támogatókat keresünk az éppen gondozásunkban lévő kutyáink számára. Azt, hogy mennyivel támogatod a kiválasztott kutyát, rád bízzuk. További információkat az EBMENTOR menüpontban olvashatsz.

 

Adománygyűjtő láda kihelyezése.
Ha saját üzleted, kozmetikád van, vagy olyan helyen dolgozol, ahol nagyobb ügyfélforgalom van és számíthatunk némi adományra, és megengeded vagy főnököd engedélyezi, hogy kihelyezzünk egy adománygyűjtő dobozt, az is óriási segítség!

 

És még mindig nem fogytunk ki a lehetőségekből!
Segíthetsz hirdetések készítésével, hirdetések feladásával, plakátok kihelyezésével, fordításokkal (német, angol), kutatómunkával – hogy a bajba jutott schnauzerekről tudomást szerezzünk, rendezvényeken segítőként való részvétellel, szórólapok osztásával, stb..

Ha úgy érzed, bármivel is segítenél, várjuk jelentkezésed! Rengeteg a lehetőség, és biztos van olyan is, amit itt nem soroltunk fel. És ha van egyéb ötleted, ami a schnauzer mentés segítségére lehet, keress meg minket!

Running Sneakers Store | New Balance 991 Footwear